Hoe ziet onze service er concreet uit?

Secret Gifters helpt organisaties om waardering en dankbaarheid te uiten naar medewerkers en zakenrelaties. De uitvoering van het cadeaubeleid wordt uit handen genomen. Van het bedenken tot aan versturen van persoonlijke gifts. Er wordt aan iedereen gedacht op verjaardagen en eventuele andere big-life-events die altijd, spontaan kunnen gebeuren.

Wat zijn de voordelen van onze service?

Ontzorgen

Een cadeauservice voor alle gelegenheden met één verzamelfactuur per maand

Waardering

Waardering uiten aan personeel en relaties middels een presentje

Origineel

Trendy cadeaus op maat, passend bij elke ontvanger

Bijdragen

Vergroten van werkgeluk en behouden van personeel

Verbindend

Dichter bij elkaar brengen van werknemer & werkgever en duurzame klantrelaties aangaan

Verrassend

Cadeaus en attenties zorgen voor het surprise effect bij medewerkers en relaties, iedere keer weer

Waar bestaat de service uit?

Uniek waarderen

Ons verjaardagsabonnement zorgt ervoor dat iedere werknemer gedurende (minimaal) één jaar een verjaardagscadeau ontvangt. Zo is iedere werknemer verzekerd van een cadeau en kan het effect op lange termijn zichtbaar worden. Maandelijkse facturatie op basis van verstuurde verjaardagscadeaus in de betreffende maand.

Na het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst, wordt er een online account aangemaakt. Dan kan je aan de slag met het invullen van jouw bedrijfsgegevens en personeelsbestand. Je kunt 24/7 je personeelsbestand updaten en mutaties doorgeven. Uiteraard gaan wij geheel AVG-proof met al jouw gegevens om.

Klaar met invullen? We bepalen samen de startdatum en Surprise Your People!

Comfort €35 ex. btw

Deluxe €55 ex. btw

Of je kiest voor het Comfort of Deluxe abonnement is afhankelijk van het budget van jouw organisatie. Genoemde prijzen zijn all-in prijzen, dit betekent inclusief verzending, personalisatie van cadeaus waar mogelijk en voorzien van een persoonlijk kaartje. Benieuwd naar de gifts? Tijdens onze kennismaking laten we je van alles zien.

Spontaan waarderen

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om cadeaus ad hoc te versturen voor bijzondere momenten in iemands leven (voor zowel medewerkers als zakenrelaties). Als klant bepaal je zelf wanneer je van deze extra service gebruik wilt maken. De kosten van deze extra geefmomenten worden automatisch toegevoegd aan de maandelijkse factuur. Ook hierbij weer de keuze uit Comfort of Deluxe.

Interesse in spontaan waarderen? Wij maken graag gratis een account voor je aan. Vervolgens verstuur je in slechts 1 minuut de aanvraag en wij gaan voor je aan de slag!

Nieuw in dienst

Jubileum

Huwelijk

Kerst

Zomaar

Sterkte

Geboorte

Verhuizing

Kennismaken

Plan een afspraak in om kennis met ons te maken door op de button hieronder te klikken.

Let's meet

Speciaal waarderen

Denk hierbij aan alle feestdagen en actualiteiten die je maar kan bedenken. Van Pasen tot aan Kerst, maar ook het EK voetbal in de zomer van 2024.

En wat dacht je van de Dag van de Werknemer, Leraar, Vrachtwagenchauffeur, Doktersassistente, Secretaresse om maar wat te noemen?

Het jubileum of successen die samen worden behaald?

Potentiële nieuwe klanten triggeren met verrassende, kleine attenties? Of bestaande klantrelaties warm houden?

Alles is mogelijk, wij denken graag met je mee!

Voor speciaal waarderen maken we graag een offerte op maat op basis van jouw wensen!

Offerte

Klaar om jouw personeel en relaties te verrassen en benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.

Contact

Chat met ons

Informatie
KvK: 86189131
BTW: NL8638894840B01
IBAN: NL77INGB0675317096
BIC: INGBNL2A