Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Nicole en Simone, dé Secret Gifters! Twee jonge ambitieuze dames van in de 30. Wij zitten vol energie, hebben een creatieve geest, voelen elkaar haarfijn aan, houden van humor en hebben snel een klik met mensen. Samen vormen wij een uniek team. Wij hebben elkaar leren kennen op de werkvloer en onze fijne samenwerking daar heeft geleid tot de start van onze eigen onderneming Secret Gifters.

Wat is Secret Gifters?

Secret Gifters is dé online cadeauservice voor organisaties. Wij nemen het cadeaubeleid uit handen van onze opdrachtgevers. Van het bedenken tot aan versturen van persoonlijke cadeaus en dat alles geheel geautomatiseerd. Er wordt aan iedereen gedacht op speciale momenten. Voor zowel personeel als zakenrelaties. Van verjaardagen tot aan het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd en alle andere big-life-events die altijd, spontaan, kunnen gebeuren.

Missie

“Secret Gifters wil graag een bijdrage leveren aan behoud van personeel voor werkgevers en het werkgeluk van werknemers vergroten. Wij geloven dat de kracht van succesvolle bedrijven zit in gewaardeerd personeel en relaties! Surprise Your People!”

Visie

“Secret Gifters wil zo veel mogelijk bedrijven in Nederland helpen en ontzorgen in hun cadeau beleid, zodat de missie constant wordt gewaarborgd. In de toekomst is het idee om het cadeau portfolio uit te breiden door het aanbieden van donaties in naam van medewerkers aan lokale non-profit organisaties. Op deze manier kunnen we een bijdrage leveren aan een betere wereld.”

Nicole over Simone en Secret Gifters

Simone waardeer ik om haar betrouwbaarheid, vrolijkheid en betrokkenheid. Door onze fijne samenwerking maken we Secret Gifters samen tot een succes. Wij zijn er voor jouw bedrijf om met een klein gebaar een wereld van verschil te maken.”

Simone over Nicole en Secret Gifters

Nicole is een liefdevol persoon die gestructureerd en nauwkeurig werkt. Ze is attent en weet mij bij bijzondere gebeurtenissen in mijn leven telkens weer te verrassen met iets persoonlijks. Haar surprise effect is echt hét DNA van Secret Gifters.”

Chat met ons

Informatie
KvK: 86189131
BTW: NL8638894840B01
IBAN: NL77INGB0675317096
BIC: INGBNL2A